Sisustusterapeutin palvelut

Muuttiko joku pois ja koti muistuttaa sinua arjesta, joka ei palaa? Tai ehkä sinulla on sisustusideoita, mutta et ole varma mitä tai miten lähtisit niitä toteuttamaan.

Tapaamisten tavoitteena on rohkaista sinua luomaan kodistasi hyvinvointia vahvistava paratiisi, joka hehkuu omistajansa näköistä tunnelmaa ja tuo itselle merkitykselliset asiat näkyviksi. Kun kotona on hyvä olla, tunne heijastuu elämän muillekin alueille

Olen Helsingin seudulla toimiva sisustusterapeutti. Autan sinua luomaan kodistasi hyvinvointia vahvistavan paratiisin yhdistämällä vankan ammattitaitoni ja monipuolisen kokemukseni niin kodin kuin mielen kukoistukseen.

Tarjoan sisustussuunnittelua arjen pieniin ja suuriin pulmiin Uudellamaalla sekä inspiroivia luentoja ja kursseja Etelä-Suomen alueella.

Sisustuskonsultaatio

Haluatko keskustella kodin muutostilanteestasi ja saada ammattilaisen vinkkejä? Koti on erilainen eri ihmisille ja sisustusterapeutin neuvontakäynnit ovat ennen kaikkea omien suunnitelmien sparrausta ja itselle merkityksellisten asioiden ja esineiden esiin nostamista.
Tapaamisajan voi käyttää kohteen värisuunnitteluun tai pohtia vaikka olohuoneen sisustusta uusiksi.  Neuvot, vinkit ja mahdolliset piirustukset toteutetaan käynnin aikana. Kesto 2-3h.

Kurssit ja luennot

Kursseilla puhutaan uusimmista trendeistä, sisustamisesta ja hyvinvoinnista. Keskustellaan siitä, mitä kotisi kertoo, ja miten sinulle merkitykselliset asiat näkyvät kodissasi ja saavat sinut hyvälle mielelle. Kurssin tavoitteena on rohkaista luomaan koti, joka trendeistä välittämättä hehkuu omistajansa näköistä tunnelmaa ja tuottaa iloa joka päivä. Kerää ryhmä ja saat emännänlahjaksi tunnin sisustuskonsultaation omaan kotiisi, tai kysy tulevia avoimia kursseja. Kysy myös sisustusaiheisista luennoista.

Sisustusmatkat

Tämä on sinulle, joka haluat viettää päivän ainutlaatuisessa ympäristössä ja saada iloa tuottavia elämyksiä. Kohteina Taidetalo Pilvilinna ja Villa Kaaos. Matkan aikana sisustusterapeutti-oppaamme Kata virittää tunnelmaan ja piristää mieltäsi humoristisilla tarinoillaan. Matkat toteutetaan yhteistyössä tamperelaisen Matrocksin kanssa, joka tarjoaa esteettömiä matkoja myös erityisryhmille, sillä bussiin pääsee omalla pyörätuolilla ja tilassa on inva-wc. Kerää oma ryhmä tai tiedustele avoimista matkoistamme.

Sisustushoiva

Tämä on sinulle, joka haluat ammattilaisen apua esteettömän ja esteettisen tilan sisustussuunnittelussa. Sairaanhoitajana ymmärrän muutostarpeista, joita vaaditaan esteettömässä tilassa.
Hoiva sisältää suunnitelman ongelmakohtien korjaamiseksi esim. keittiö-, kylpyhuone-, tai muissa kodin tiloissa. Saat kohteesta ehdotuksen sekä kustannusarvion valitsemista muutosehdotuksista.

Asiakaspalautteita

”Käynnilläsi löysimme mieheni kanssa yhteiset värit, joita lähdetään toteuttamaan meidän olohuoneeseemme.”
-Ilona

”Kiitos vierailusta. Miten on mahdollista, että pelkästään huonekaluja siirtämällä koti uudistuu näin paljon. Väriehdotuksia toteutan varmasti. ”
-Liisa

Asiakaspalautteita

On sinulla taitoa laittaa samalla kertaa sekä koti että mieli kuntoon. Iso kiitos.”
Pia

”Kurssi oli hyvä. Pidin kokonaisuudesta, kerronnasta, toiminnallisuuksista ja ryhmätöistä. Tapetit olivat inspiroivia. Kävin tänään ostamassa 2x3m maton ruokailutilaan. Ihanan värikäs. Voipi olla, että ennen kurssia rohkeus ei olisi riittänyt tähän mattoon”
– Nina

Kotitalousvähennys

Kotona teetetyn työn kustannukset saa osittain vähentää verotuksessa. Valtio maksaa remontin työn osuudesta 45% ja vain materiaalikustannukset jäävät täysimääräisinä sinun maksettavaksi.

Kotitalousvähennyksen suuruus (2021)on 2250€/henkilö/vuosi ja maksimissaan 4500€/talous. Omavastuu on 100€/henkilö. Lisätietoa tästä

keyboard_arrow_up