- KATA KOSKINEN-

Olen sisustusterapeutti, koska rakastan ihmisiä, kohtaamisia ja erilaisia koteja.

Suunnittelen tiloja, joissa on hyvä elää sekä viettää arkea ja juhlaa. Kanssani voit uudistaa suuria linjoja tai toteuttaa pientä piristystä. Parasta työssäni on yksilöllisten tilojen suunnittelu ja se, kun pääsen rohkaisemaan ihmisiä toteuttamaan persoonallisia koteja. Meillä jokaisella on elämänmakuinen tarina ja omannäköinen koti.

Tärkeimmät pointit sisustussuunnittelussa ovat:

  1. Omannäköinen koti, joka edistää hyvinvointia.
  2. Pienillä asioilla isoja muutoksia.
  3. Huumori ja kekseliäisyys
  4. Eri tyylilajien yhdistäminen
  5. Väreillä iloa ja tunnelmaa

Sisustussuunnittelu on aina ollut lähellä sydäntäni.  Rakennusmestarin tyttärenä viikonloput vierähtivät usein hanslankarina ja isäni innostamana suunnittelin ensimmäiset pohjapiirustukset mittakaavaan jo lapsena. Käsityöntaitaja äitini rohkaisi värien käyttöön ja kuvaamataidonopettajani antoi tunnustusta tarkasta värisilmästäni. Sisustusalalle päädyin aikuisena muutaman antoisan mutkan kautta, jotka nyt vahvistavat ammattitaitoani suunnittelijana.

Haluan jakaa arkeen innostusta ja sopusointua sekä rohkaista omannäköiseen elämään. Sisustusterapeuttina yhdistän sisustussuunnittelijan ja visualistin lisäksi myös muita ammattejani. Näitä ovat mm. sairaanhoitaja, elämäntaidon valmentaja ja  tradenomi.

Sisustusterapeutin filosofia

Autan sinua luomaan kodistasi oman pikku paratiisin, jossa on sopivasti väriä, uutta ja vanhaa ja joka hehkuu sinun näköistä elämää ja tunnelmaa.

Valikko