Palvelut

Katalysaattorina herättelen organisaatioissa yhteisöjä uudenlaiseen ajatteluun ja toimintaan. 

Olen saanut  palautetta siitä, miten huikeat ideat ja mukaansa tempaava vauhti haastavat osallistujat aktiiviseen  työskentelyyn onpa kyseessä asiakaspalvelu osaaminen tai työyhteisötaidot. Matkassani opitaan näkemään  erilaisuus ja erilaiset toimintatavat rikkautena, ja kyky omien taitojen ja tavoitteiden tunnistamiseen kasvaa. 

Kuule, kuuntele ja tule kuulluksi.

Välitetään

Luodaan yhdessä välittämisen palvelukulttuuri. Se on asennekysymys ja sitä voi harjoitella. Sain enemmän  kuin odotin, on hyvä lähtötilanne. 

Koulutuksia, valmennuksia, kursseja

Parempi asiakaspalvelu

Tunteeko asiakas, että häntä arvostetaan ja että hänen tarpeitaan ymmärretään? Kysymättä emme voi tietää, mitä toinen oikeasti ajattelee ja haluaa. Asiakkaan pitää kokea, että hänet on aidosti huomioitu ja että saa ongelmiinsa ratkaisun. Asiakaskokemus heijastuu aina tulokseen. Koulutuksen jälkeen ymmärretään erilaisten asiakkaiden tarpeet, ja että henkilökohtaisen palvelukulttuurin levittäminen on myyntivaltti.

tiimi

Kokousstartti

Mitä jos lomafiilis on normaali olotila ja entä jos arki koostuu iloista ja nautinnoista? Luvassa on vauhtia ja vaarattomia tilanteita, kun tutustutaan uudella tavalla itseen ja kavereihin. Heittäydytään yhdessä hetkeen ja onnistutaan. Tässä virkistävässä workshopissa tutustutaan hymyhuulin toisiin ja pidetään hauskaa yhdessä. Yhteiset kokemukset ilahduttavat osallistujia vielä pitkään.

Kiitorata kukoistukseen

Mitä̈jos työntekijät nauttisivat työstään ja kokisivat saaneensa arvostusta? Työelämän kehittämisessä̈työhyvinvoinnin johtaminen nousee entistä̈keskeisempään rooliin. Vahvistetaan vahvuuksia, ymmärretään erilaisia arvoja ja motiiveja sekä̈nähdään työyhteisön erilaisuus rikkautena. Toimiva yhteistyö̈ja hyvä̈toimintatahto lisäävät työhyvinvointia ja parantavat tulosta. Koulutuksen jälkeen työntekijät ovat motivoituneempia ja ymmärtävät paremmin niin itseä̈, esihenkilöä kuin asiakkaitakin

Koti ja mielenhyvinvointi

Millaisessa kodissa on hyvä olla? Miten yhdistää sopivasti trendejä ja omia mieltymyksiä omaan kotiin? Kurssin tavoitteena on rohkaista luomaan kodista hyvinvointia vahvistava paratiisi, joka hehkuu omistajansa näköistä tunnelmaa ja tuo itselle merkitykselliset asiat näkyväksi. Kun kotona on hyvä olla, tunne heijastuu elämän muillekin osa-alueille.

tiimi

Aira tsemppaa

Haluatteko piristystä kokouksen lomaan tai työhyvinvointitapahtumiin? Ilonrakentaja Aira S. Amulin on valovoimainen esiintyjä, joka lumoaa kuulijat iloisuudella, naurulla ja mehukkailla tositarinoilla. Lavaesityksen jälkeen taiteilija kiertelee pöydissä antaen osuvia arjen vinkkejä, jotka on helppo ottaa heti käyttöön. Tämä räiskyvä punapää on täydessä iskussa niin isojen kuin pienienkin joukkojen edessä ja sulautuu nopeasti eri tilanteisiin. Aira S. Amulin on taiteilija Aira Samulinin kankea kaksoissisko.

vuorovaikutus

Käyttöohjeet meille

Mitä̈ jos teidän tiiminne olisi selkeästi innostuneempi ja motivoituneempi kuin muut? Menestyvä̈ja tulosta tekevä tiimi varmistetaan tiedostamalla ja tuntemalla niin omat kuin työkaverinkin toimintatavat. Heittäydytään hetkeen ja tutustutaan uudella tavalla itseen ja kavereihin. Rohkaistutaan tiimityöhön ja saadaan uusia eväitä johtamiseen. Koulutuksen jälkeen omat ja työkaverin tiedot ja taidot ovat kirkastuneet ja huomataan miten ne rikastuttavat työyhteisöä̈

Alteregoni Aira S. Amulin

Alteregoni Aira S. Amulin on iloinen tsemppari, joka puhuu asiaa huumorilla.

Tämä taiteilija Aira Samulinin kankea kaksoissisko on täydessä iskussa niin isojen kuin pienienkin joukkojen edessä sulautuen eri tilanteisiin. Erityistä kiitosta hän saa kiertäessään pöytäseurueiden joukossa antaen käytännön läheisiä reseptejä niin arkeen kuin juhlaankin.